Nekadašnji prvak Danske se nalazi u nezavidnoj situaciji

0
Advertisement

KIF Kolding je u velikim problemima! Nakon poraza pred svojim navijačima u skupini EHF kupa od mađarskog kluba Tatabanya (26-29) na rubu su ispadanja iz tog natjecanja. Nakon 4 utakmice, imaju samo tri boda u skupini C u kojoj se još nalaze Magdeburg, spomenuti Tatabanya i Maccabi Tel Aviv.

Međutim, to nije najveći problem nekada uspješne danske momčadi. KIF Kolding je u velikim financijskim problemima te nekolika igrača su bez plaće posljednjih pet mjeseci.

„Trenutno nam nije ni malo lako i nalazimo se u izazovnoj situaciji. Nije nam prvi put da imamo financijski manjak, ali naravno svima nama je u interesu da se izvučemo iz ovakve loše situacije“, poručili su iz uprave Koldinga.

Zbog navedene situacije, nekadašnji prvak Danske nije ni u situaciji u kojoj bi mogli dovesti nove igrače u klub, te je budućnost kluba u narednim sezonama pod velikim upitnikom.

Dakako, za nas kladioničare, informacija da je Kolding u problemima je bitna ukoliko se kladimo na utakmice u kojima se možemo kladiti na njihove poraze. Osim toga i u nizu su od četiri poraza.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vijesti !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here