četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekadašnji veliki fudbalski talenat postaje reper?!

Fudbaler koji je svoju karijeru započeo u holandskom Fejnordu, Rojston Drente, izjavio kako je njegovoj fudbalskoj karijeri došao kraj, i da će se posvetiti muzici, odnosno rep sceni. Izvori navode da će holandski internacionalac nastupati pod imenom „Roya2faces“.

Većina ljudi se ovog momka seća iz vremena kada je branio boje španskog giganta, madridskog Reala, u koji je stigao 2007. godine, nakon fantastičnih partija na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.
Drente i Holandija su tada savladali reprezentaciju Srbije u finalu, rezultatom 4:1.

Međutim, nakon pozitivnog starta karijere u Realu, krilni napadač nije uspeo da se nametne, te je često boravio na pozajmicama.
Prva je bila u Herkulesu, 2010. godine, da bi samo godinu dana kasnije Drente bio poslat na pozajmicu u engleski Everton.

Nakon sezone 2011-12 kreće strmoglavi pad u karijeri ovog 29-godišnjaka. Jula 2012. postaje slobodan agent, i tek u februaru naredne godine potpistuje ugovor sa Alaniom.
Sledi ponovo igranje u Engleskoj, međutim ovoga puta u Championshipu (Reding, Šefild Venzdej). Januara 2015. Drente prelazi u turski Erčijespor, iz kojeg se 6 meseci kasnije seli u Emirate, tačnije Banias, u kojem završava karijeru.

Mnogi su ovom momku predviđali blistavu karijeru, a sve što možemo dodati je – šteta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje