subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Neke reprezentacije su odigrale pripremene mečeve pred Euro!

Neke reprezentacije su odigrale pripremene mečeve pred Euro! Selekcija Turske je u ponedeljak remizirala sa Gvinejom 0:0 na domaćem terenu, tim koji se suprotstavio selekciji iz Afrike nije bio najjači jer selekcija Turske još nije kompletna.

https://www.youtube.com/watch?v=xZIjoYyq6Fk

Danas su još neke selekcije odigrale svoje prijateljske mečeve, Hrvatska je remizirala 1:1 protiv selekcije Jermenije, jedini gol za Hrvatsku postigao je Perišić u 24.minutu meča, izjednačio je Angulo u 72.minutu. Dobre šanse propustili su Vlašić, Perišić i Pašalić, dok je za Jermeniju, dobru šansu pred sam kraj meča propustio Hovhannisyan.

Ekipa Makedonije je takođe odigrala samo 1:1 protiv Slovenije, jedini gol za domaćina delo je Elmasa u 55.minutu, izjednačio je Crnigoj u 97.minutu. Selekcija domaćina nastupila je u najjačem sastavu koji bi trebalo da počne prvi meč na šampionatu.

Za kraj spomenućemo i remi Slovačke protiv Bugarske 1:1, meč je rešen u prvih pola sata igre, povela je Bugarska u 15.minutu golom Despodova, da bi u 27.izjendačio krilni igrač Vladimir Weiss. Do kraja susreta Bugarska je imala dve dobre šanse, dok je najveću za Slovačku propustio nekadšnji igrač Crvene Zvezde – Erik Jirka, čiji je dobar pokušaj odbranio golman Bugarske.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje