petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nekoliko novina u londonskom klubu

Totenhem je tek završenu sezonu 2019/2020 u „Premier League“ okončao na šestoj poziciji na tabeli, čime su izborili kvalifikacije za plasman u Ligu Evrope.

Popularni „Pevci“ polako mogu da krenu sa pripremama za narednu sezonu, posebno se to odnosi na formiranje igračkog kadra.

Stoga, londonski klub je objavio da je produžio saradnju sa talentovanim fudbalerom – Džafetom Tangangom. 21-godišnji defanzivac se obavezao na „vernost“ klubu sve do leta 2025. godine uz platu od 25.000 funti na nedeljnom nivou. Podsećanja radi, prošle sedmice je i Erik Dajer potpisao novi ugovor.

Sa druge strane klub je nakon osam sezona napustio belgijski reprezentativac – Jan Vertongen (33). Iskusni defanzivac je nakon dolaska Žoze Murinja „pao u drugi plan“, te je njegov odlazak bio i očekivan. U Totenhem je stigao 2012. iz Ajaksa za sumu od 12.500.000 eura i ukupno je odigrao 315 utakmica u dresu ovog kluba na kojima je postigao i 14 pogodaka.

Pored njega, član londonske ekipe više nije ni – Mišel Vorm. Holandski čuvar mreže je u protekloj sezoni imao status trećeg golmana.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje