petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka 2: Hamburger – Kil (ponedeljak)

U poslednjoj utakmici u okviru 30. kola drugog ranga nemačkog fudbala popularne „Cvajte“, Hamburger će na svom stadionu ugostiti ekipu, Kila…

HAMBURGER se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli (koja vodi u doigravanje za plasman u Bundesligu), ali u slučaju osvajanja celog „plena“, stigli bi do drugom mesta koje direktno vodi u viši rang takmičenja. Stoga, ovo je izuzetna bitna utakmica za domaćine, jer se nalazimo na samom kraju sezone i svaki „kiks“ može da bude presudan. U minulom kolu su uspeli da prekinu svoju seriju od tri utakmica bez pobede, te u dobrom raspoloženju ulaze u predstojeći meč. Popularni „Dinosaurusi“ su jedan od ponajboljih domaćih timova u ligi sa skorom od 10 pobeda, dva remija i isto toliko poraza uz pozitivnu gol razliku 30:11. Trenutno imaju i najefikasniji napad u ligi, jer su do ovog kola postigli 55 pogodaka. Za domaći sastav svaki duel do kraja sezone, pa tako i ovaj ima veliku važnost, jer nekolicina timova pretenduje za vrh tabele, te nema dileme da će nastojati da osvoje sva tri boda iz narednog susreta.

KIL se nalazi na 12. mestu na tabeli sa osam bodova prednosti u odnosu na opasnu zonu, te njihov opstanak u ligi je veoma izvestan. Pritom, ne nalaze se u dobroj seriji rezultata, jer su ostvarili samo jedan trijumf na predhodnih sedam utakmica. Oni tokom aktuelne sezone dosta bolje partije prikazuju na strani nego na svom terenu, ali na poslednja tri gostovanja su osvojili samo jedan bod, što govori o njihovom evidentnom padu forme. Za razliku od svog rivala, oni nemaju preteranih motiva, ali svakako da umeju da budu dosta neugodan rival.

 

Predlozi za tipovanje„1“ / @1.65 kao i „1X&2-5“ / @1.55

Utakmica je na programu u ponedeljak sa početkom od 20:30 na stadionu „Volkspark“.

 

Fotografija preuzeta kao screenshot sa youtube-a

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje