subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka – Čile ( Kup Konfederacija) najava i prognoza meča!

Na Kupu Konfederacija se od 20 časova, sasataju selekcije Nemčke i Čilea, meč se igra u okviru drugog kola, Grupe B, a igraće se na Kazan Areni u Kazanju, a sudiće ga sudija iz Irana, Alireza Fegani.

Selekcija Nemačke je u prvom meču uspela da u pojedinim delovima meča oduševi svoje navijače dok je  u neki potpuno razočarala. Talenat ove generacije fudbalera Nemčke nije sporan, ali da li zbog nedovoljno iskustva često dovode sebe u nezgonu situaciju, mnogo češće nego što smo to navikli da gledamo od Nemačkih selekcija. Pobeda protiv Australije od 3:2, donela je dozu samopouzdanja ali će u današnjem meču, igrači ove selekcije morati da odigraju mnogo bolji meč u defanzivi jer su napadači Čilea spremni za svaki ,,poklon“ koji će im se eventualno ukazati. Najbolji utisak u Nemačkoj selekciji u prvom meču, ostavio je desnokrilni napadač Brant, koji je iz nepoznatog razloga zamenjen u drugom delu igre. Nesigurnost je pokazao i golman Leno, tako da nije nemoguće da će danas na gol neko od rezervi iz prvog susreta Ter Štegen ili Trap.

Što se tiče selekcije Čilea, i pored dominacije u posedu protiv Kameruna, trebalo im je čitavih 81.minutu da dođu do prvog pogodka, a problem realizacije vezuje se i za to što je najzvučnije ime selekcije Aleksis Sančez meč počeo sa klupe. Pre toga su odlične šanse promašili Vargas u nekoliko situacija i Fuenzalida. Za današnji meč očekuje se najjača postava Čilea, sa Vargasom i Sančezom u napadu, a da bi ostvarili iole povoljan rezultat moraće da zaustave opasne krilne napadače selekcije Nemačke, što će dodatno vezati bočne igrače Čilea u formaciji gde su Bosežur i Isla navikli da igraju više kao krila nego bekovi.

Obe selekcije i u slučaju poraza mogu u polufinale, što će zavisti od rezultata poslednjeg kola.

Što se tiče međusobnih mečeva, odigrali su ih 4 i svaki put je slavila Nemačka, poslednji put u prijateljskom meču 2014-te kada je bilo 1:0.

Čile je selekcija koja gaji ofanzivan stil fudbala i kojoj u prirodi nije da se brani i igra zatvoren fudbal, tako da nas očekuje otvorena utakmica u kojoj će samo od realizacije jednih i drugih zavisti koliko će golova biti, a veliki broj šansi se sigurno očekuje. Nemački napadači Verner i Vagner ostali su ,,dužni“ golove protiv Australije pa će danas imati novu šansu za dokazivanje.

PREDLOG za klađenje:

  • GG&3+ (oba tima daju po gol i ukupno tri i više gola na meči) kvota 1,80
  • GG&D2+ ( oba tima daju po gol i Nemačka daje 2 i više gola ) kvota 2,45

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje