petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka – Danska (EURO U21) najava i prognoza meča!

Od 20:45 na programu je poslednji susret drugog kola na Prvenstvu Evope za mlade selekcije u Poljskoj, a na stadionu Krakovia u Krakovu igraće selekcije Nemačke i Danske. Meč će suditi Holanđanin, Serbar Buzubujak.

Nemačka mlada selekcija opravdala je ulogu favorita u prvom kolu i slavila je rezultatom 2:0 protiv selekcije Češke Republike. Tečna igra puna poseda lopte i šansi, karakterisale su igru Nemačke u prvom meču, naročito su se istakli Gnabri i Mejer, dok je i defanzivna linija tim delovala uigrano i sigurno. U današnjem meču ukoliko dođu do pobede Nemci će gotovo sigurno obezbediti plasman u polufinale.

Selektor Nemačke, o ovom meču je rekao: ,, Drugi meč je već različit od prvog, postoji više pozitivne tenzije jer znamo šta možemo da očekujemo. Znamo da će Danska učiniti ovaj meč teškim za nas. Danska je tehnički odlično potkovan ti i koji radi tokom svih 90 minuta. Veoma su disciplinovani u odbrani i pokišavaju da igraju dobar fudbal, od njih nećete videti duge lopte. Imaju neke jako kvalitetne igrače i puno brzih igrača. Ja verujem da će moj tim naći odgovore i zaustaviti protivnika.“

Selekcija Danske pružila je žestok otpor Italijanima, koju su tradicionalnom taktički doteranom igrom svake selekcije Italije, došli do sva tri boda pogodcima u drugom poluvremenu. Selekcija Danske nije uspela tokom celog susreta da dođe do izglednijih prilika za postizanje gola iako su velike nade polagane u najboljeg strelca prvenstva Danske, Ingvartsena kojeg je polovinom drugog dela i zamenio tamnoputi Zohora. U današnjem meču moraće da zaigraju ofanzivnije jer im u slučaju poraza sledi odlazak kući.

Marcus Ingvartsen, od kojeg se očkeje da postigne gol na današnjem meču!

Selektor Danske je o ovom meču rekao: ,, Moramo dobro da se branimo. Uvek je isto kada protiv sebe imate jakog protivnika, morate da igrate jaku odbranu. Nadamo se da ćemo biti bolji u kreiranju šansi kada imamo loptu. Znamo da moramo da pobedimo, ali nama je ok i da pobedimo meč u 90.minutu isto kao i kada bi ga postigli u prvom. Moramo da se postaramo da imamo aktivan rezultat i posle prvog poluvremena.“

U međusobnim mečevima ove dve selekcije sastajale su se i u mlađim kategorijama u sličnim sastavima, na Prvenstvu Evrope do 17 godina, tadašnja selekcija Nemačke slavila je sa 2:0. Na Evropskom prvenstvu za igrače do 19 godina sastale su se ponovo, a opet su slavili Nemci, ovog puta sa čak 4:0. U obe selekcije bilo je po 7-8 igrača koji su i sada tu.

Ukoliko se držimo tradicije selekcija Nemačke bi trebala i danas da slavi, ali i utakmice prvog kola u kojoj je Nemčka selekcija pokazala snagu i Danska koja je jako loše odigrala meč protiv Italije, naročito u ofanzivi, takođe slute na ovakav ishod.

PREDLOG za klađenje:

  • pobeda Nemačke ( kvota 1,45)
  • pobeda Nemake uz 2-4 gola na meču ( kvota 2,25)

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje