četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka – Kamerun (Kup Konfederacija) najava i prognoza

Od 17 časova očekuje nas poslednji duel grupne faze na Kupu Konfederacija, a na stadionu Fisht Olympic u Sočiju, igrače selekcije Nemačke i Kameruna. Meč će suditi Vilmar Roland iz Kolubmbije.

Nemačka podmlađena selekcija igra u skladu sa godinama, dosta promenljivo i sa puno oscilacija, igrači se trude da se dokažu i budu u mislima selektora Leva za narednu godinu i Svetsko prvenstvo u Rusiji. Do sada se najbolje pokazao napadač Stindl koji je postigao dva gola. U oba dosada odigrana meča, Nemačka selekcija nije uspela da sačuva svoju mrežu, a selektor Lev je kombinovao razne varijante i vidi se da mu ovo takmičenje više služi upravo za to nego što forsira takmičarski tim sa istim stilom i sistemom igre. Za današnji meč se očekuje da Lev odmori neke igrače iako plasman još nije sto posto osiguran. Nemačkoj je dovoljan i jedan bod kako bi osigruala polufinale.

Mogući sastav Nemačke: Marc Andre ter Stegen; Matthias Ginter, Shkodran Mustafi, Antonio Rudiger; Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Sebastian Rudy, Marvin Plattenhardt; Julian Brandt, Julian Draxler; Timo Werner

Kamerun je u prvom meču dugo odolevao Čileu ali je na kraju ipak poklekao dva puta, u meču protiv Australije mnogo bolja igra, prednost ali na kraju ipak samo jedan bod za prvaka Afrike. Očekuje se danas da Kamerun odigra u jakom bloku na svojoj polovini terena i da pokuša da iznenadi Nemačku, naročito preko bokova gde naročito Kimih odlazi dosta visoko i ostavlja puno nebranjenog prostora. Za prolazak u polufinale Kamerunu je danas neophodna pobeda.

Očekivana postava Kameruna:  Fabrice Ondoa; Ernest Mabouka, Adolphe Teikeu, Michael Ngadeu Ngadjui, Collins Fai; Sebastien Siani, Arnaud Djoum, Andre-Frank Zambo Anguissa; Christian Bassogog, Vincent Aboubakar, Benjamin Moukandjo

Ovi timovi sastali su se u junu 2014-te godine i rezultat je bio 2:2. Dve utakmice pre te slavila je Nemačka 2:0 i 3:0.

Nebitno u kom sastavu izađe Nemačka danas, ovaj tim i nema velike zvezde tako da se može reći da je kvalitet igrača ujednačen, Nemačka će danas zavisti samo od raspoloženja svojih napadača jer će sigurno stvoriti pet,šest idealnih prilika, dok će Kamerun pokušati da ugrozi gol Nemaca preko kontranapada, što može da predstavlja problem zbog sporosti štopera Nemačke. U slučaju pobede Kamerun će se plasirati u polufinale.

PREDLOG za klađenje:

  • pobeda Nemačke (kvota 1,40)
  • pobeda Nemačke i 2-5 gola na meču (kvota 1,75)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje