petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemačka: Protivnik neće biti deklasiran?

Prvo kolo nemačke košarkaške lige donosi nam duel ALBA Berlin i Frankfurt Skyliners sa početkom od 17:00.

Na frontu Albe ne ide dobro, loše su započeli sezonu u Evroligi i još jednom pokazali da će biti jedna od najslabijih ekipa u elitnom takmičenju. Ali, naravno, BBL se razlikuje od njihovih nastupa u Evropi. Ekipe u BBL-u su mnogo nižeg kalibra od Evrolige. Ipak, košarka koju su igrali ostavila mi je upitnike. Takođe treba napomenuti da u poslednjem meču Evrolige nisu imali u sastavu dva važna oružja kao što su Siva i Thiemann.

Frankfurt je, s druge strane, dobro nastupio u predsezonskim mečevima kupa, pretekavši vršnjačke rivale poput Giessena i Vechte u grupi, i izgubio je kartu za Final Four pošto je izgubio od Gottingena, koji je kandidat za jednog od flash timova ove sezone. Trener Gleim ima dobre ofanzivce kao što su Gudmundsson, Lecomte, Matt Moblei. Ove sezone, za razliku od prethodnih sezona, dali su signale da ćemo u kup utakmicama gledati drugačiji i jači Frankfurt.

Alba je ozbiljno oslabljena u odnosu na prethodnu sezonu, pošto nisu mogli da zamene Giedraitisa i Hermannssona. Takođe su trpeli stalne gubitke u Evroligi. Naravno da će želeti da pokažu reakciju u ligi i očekujem da će i oni pobediti u ovoj utakmici. Ali i Frankfurt je pokazao opasnu i ekipu u kup mečevima.

Frankfurt hendikep +13.5 na kvoti 1.57

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje