petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemački reprezentativac uskoro napušta Arsenal?

Reprezentativac Nemačke i jedan od ponajboljih fudbalera londonskog Arsenala u proteklim sezonama, Mesut Ozil mogao bi da napusti ovaj klub prema pisanju britanskog sportskog magazina „Sky Sport“ koji je objavio vest da je uprava „Tobdžija“ spremna da proda ovog fudbalera tokom januarskog prelaznog roka za sumu od 20 miliona funti.

Ozil ima aktuelan ugovor sa Arsenalom do 30. juna 2018. godine, a kako je imao previsoke zahteve oko njegovih primanja tokom pregovora oko novog ugovora, uprava „Tobdžija“ je odlučila da ne ispuni „želje“ fudbalera, već da ga stavi na prodaju i pokuša da „izvuče“ nešto novca u narednom prelaznom roku, jer Ozil ima pravo da 6 meseci nakon isteka ugovora potpiše predugovor sa nekom novom ekipom, čiji bi postao član bez obeštećenja od jula meseca 2018. godine.

Nemački reprezentativac u novoj sezoni igra dosta loše, nimalo ni je na nivou igara iz proteklih sezona kada je bio jedan od nasioca igre Arsenala, te je pitanje da li će neki klub biti spreman da izdvoji 20 miliona funti (plus velika finansijska primanja koju igrač zahteva) u zimskom transfer roku.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje