petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nemački velikan „blindirao“ talentovanog fudbalera

Nemački gigant – Bajern Minhen saopštio je informaciju da je potpisao novu saradnju sa talentovanim igračem – Džamalom Musijalom.

18-godišnji ofanzivni vezista (koji je pre nedelju dana postao punoletan) je sa upravom minhenskog kluba potpisao svoj prvi profesionalni ugovor u trajanju do leta 2026. godine uz godišnu platu u visini od 5 miliona eura.

 

„Veoma smo srećni što je Musijala odlučio da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor sa Bajernom. Pre nego što je Džamal došao u Bajern tokom leta 2019. godine, morali smo i uspeli smo da ubedimo njega i njegovu porodicu u naš projekat. Veoma sam zadovoljan što naš sistem pronalaženja talentovanih igrača, njihovog razvoja i integracije u prvi tim donosi plodove. Siguran sam da će doneti mnogo radosti našim navijačima“, istakao je sportski direktor kluba, Hasan Salihamidžić.

Musijala je prošao omladinsku školu Čelzija, kada je i nastupao za mlađe kategorije selekcije Engleske. Ipak, nakon dolaska u redove „Bavaraca“, gde je ove sezone dobio dosta prostora za igru i pokazao svoj puni potencijal, doneo je odluku da u budućnosti nosi dres seniorske reprezentacije Nemačke.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje