Advertisement

Sa početkom od tačno 17 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 35. kola ruske FNL u kojoj će Neftekhimik ugostiti Shinnik.

Neftekhimik se uoči današnjeg duela nalazi na 8. poziciji sa 55 osvojenih bodova, dok iza sebe ima ukupan skor od 16 pobeda, 7 remija kao i 11 poraza.

Sa druge strane, Shinnik je od početka sezone zabeležio 4 pobede, 6 remija i čak 24 poraza, zbog čega se u ovom trenutku sa svega 18 poena nalazi na poslednjem, 22. mestu.

Međusobne utakmice: Neftekhimik – Shinnik Yaroslavl (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete Neftekhimika i Shinnika moći ćemo da primetimo veoma zanimljiv niz rezultata koji se teško sreće u ovoj ligi. Naime, Neftekhimik i Shinnik su postigli bar 3 gola na svakom od 8 međusobnih susreta, koliko su odigrali u periodu od oktobra 2012. do oktobra 2020. godine, zbog čega je svaki put viđen i tip ”3+”.

Ukoliko mislite da će se navedeni niz i nastaviti tip ”3+” možete odigrati po kvoti 1,70, dok se za prekid niza i prvi ”0-2” u režiji ovih timova nudi kvota 2,05.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here