Advertisement
BetWinner

Sa početkom od 11 sati i 30 minuta na programu je utakmica 18. kola rumunske Lige 1 u kojoj će se sastati ekipe Sepsi Sf. Gheorghe i Astra Giurgiu.

Sepsi je od početka sezone ostvario 7 pobeda, 7 remija kao i 3 poraza pa se uoči današnjeg duela nalazi na 4. poziciji sa ukupno 28 poena.

Astra, sa druge strane, zauzima 12. mesto na tabeli dok na svom kontu ima ukupan skor od 4 pobede, 5 remija i 8 poraza pa samim tim i 17 bodova.

Međusobne utakmice: Sepsi – Astra (www.flashscore.com)

Međusobni susreti Sepsija i Astre su već postali prepoznatljivi po napadačkom fudbalu i punim mrežama, što pokazuje i podatak da su na poslednjih 5 utakmica igrači ova dva tima postigli ukupno 24 gola ili u proseku skoro 5 golova po meču.

Ovakav niz rezultata je bio dovoljan za redovan prolaz tipova ”GG3+” (2,85) i ”GG4+” (5,35), a da taj niz bude još zanimljiviji, i domaćin i gost su postizali po bar 2 gola čime je svaki put bio dobitan i tip ”D2+&G2+” (9,25).


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here