četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Neverovatan niz u prvoj ligi Kipra!

Ekipe Anorthosis Famagusta i AEL Limassol sastaće se ove nedelje, od 17 sati i 30 minuta, a reč je o utakmici poslednjeg, 30. kola kiparske First Division.

Anorthosis se uoči ovog duela nalazi na 4. poziciji u okviru Championship Group, dok na svom kontu ima 53 boda i skor od 15 pobeda, 8 remija i 6 poraza.

Sa druge strane, AEL Limassol je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 18 pobeda, 5 remija kao i 6 poraza te se u ovom trenutku nalazi na 2. poziciji sa 59 poena.

Međusobne utakmice: Anorthosis – AEL Limassol (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi sa prethodnim susretima Anorthosis-a i AEL Limassol-a jeste činjenica da golove u obe mreže nismo mogli da vidimo ni na jednoj od poslednjih 11 utakmica, tj. na svakoj od njih je bio dobitan tip “NG“.

Ukoliko mislite da će se ta serija nastaviti, novi “NG“ možete ispratiti po kvoti 1,65, dok se za prvi “GG“ posle nešto više od 3 godine nudi kvota 2,05. Koji od ova dva tipa ćemo videti na današnjoj utakmici?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje