četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nevil ima neobičan predlog za „Redse“

Nekadašnji fudbaler Mančester Junajteda, Geri Nevil izneo je zanimljivu konstataciju o tome kako bi ekipa Liverpula trebalo da odigra do kraja sezone.

Naime, bivši engleski reprezentativac smatra da bi „Redsi“ morali da „žrtvuju“ svoje učešće u Ligi Šampiona i da se maksmalno posvete „borbi“ za osvajanje naslova prvaka Premier lige.

„Znam da će ovo zvučati dosta čudno, ali Livepul i trebao da ispadne iz Lige Šampiona. Znam da ne možete izaći na teren sa idejom da budete eliminisani, ali stvarno mislim da bi Liverpul morao da očisti svoj raspored do kraja sezone. Tako će kompletan tim biti odmoreniji i spremniji za sam kraj prvenstva, a Siti pritom očekuje i završnica FA kupa. Liverpul bi mogao to da iskoristi i da stekne 4-5 bodova prednosti, nešto što bi protivnik teško dostigao. Ovako šanse ostaju 50-50“, izjavio je Nevil.

Liverpul nakon 29. odigranih kola u Premier ligi ima bod zaostatka u odnosu na „Građane“, a naredne sedmice igraju i revanš utakmicu 1/8-finala Lige Šampiona na gostovanju protiv Bajern Minhena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje