sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NEW ENGLAND PATRIOTS – BUFFALO BILLS – NAJAVA MEČA

Drugi meč subotnjeg programa u NFL šampionatu odigraće New England Patriotsi i Buffalo Billsi. Ovo je divizijski duel i veoma je važan iz nekoliko razloga. Patriotsima je neophodna pobeda, jer samo tako bi mogli da zadrže drugo mesto u konferenciji, a samim tim slobodno prvo kolo u play offu. Sa druge strane, Billsi žarko žele pobedu, jer bi eventualnom pobedom imali isti skor kao i Patriotsi i imali bi šansu da posle dugo vremena budu prvaci divizije.

Meč je od velike važnost, a po prikazanom Patriotsi sigurno ne mogu biti favoriti sa kvotom 1,35.


New England Patriotsi:

Patriotsi su prekinuli niz od dve uzastopna poraza pobedom nad Bengalsima prošlog vikenda. Ovako, kada se pogleda rezultat, čini se da su Patriotsi odigrai savršenu partiju, ali verujte da nije bilo tako.

I taj meč protiv Bengalsa je pokazao koliko je napad Patriotsa slab i jalov. Bengalsi su u jednom trenutku imali potpunu kontrolu utakmice, ali onda je na scenu izašla odbrana Patriotsa koja je svojom sjajnom igrom direktno uticala na rezultat. Bengalsi su prodali par lopti i tako slobodno se može reći prepustili pobedu Patriotsima, koji su u velikoj krizi.

I sam Tom Brady je rekao da je ove sezone odbrana jači deo tima. Odbrana Patriotsa je najbolja u ligi po broju oduzetih lopti. Ne može da prođe utakmica, a da Gilmore i družina ne izdejstvuju neki fumble, ili intersepšn. To dosta olakšava napadu posao, ali za nešto više u play offu Patriotsi će morati dobrano da se poboljšaju.


Buffalo Billsi:

Billsi su bez ikakve sumnje jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone. Josh Allen polako, ali sigurni izrasta u pravog vođu, a stariji igrači su spremni da ginu za njega. Za Billse se može reći da su pravi tim, a to pokazuju i rezultati. Ove sezone su doživeli četiri poraza, a jedina ekipa koja ih je onako muški nadigrala je Philadephia. Preostala tri poraza su doživeli od Brownsa, Patriotsa i Ravensa. Svi pomenuti porazi su bili na jednu loptu i to je jasan pokazatelj koliko je ovaj tim dobar.

Ono što ih krasi jeste čelična odbrana protiv koje se niko nije nadigrao. Billsi su jedna ekipa u celoj ligi koja je uspela da limitira Lamara Jacksona i tu famoznu igru po zemlji Ravensa. Ta odbrana je sposobna da se prilagodi svakom napadu u ligi, i ko god im se bude našao na putu u play offu sigurno mu neće biti lako.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovo bi po svemu sudeći trebao da bude veoma tvrd meč. Napad Patriotsa je kao što smo rekli jalov, a to potvrđuju i rezultati. Ako izuzmemo partiju protiv Bengalsa (najgora ekipa u ligi), Patriotsi su na poslednjih pet utakmica redom postizali 16, 22, 13, 17 i 20 poena. Dakle, samo jednom su išli preko 20 poena i to u garbage timeu protiv Houstona kada je utakmica bila već gotova.

Brady nema dobru konekciju sa svojim hvatačima, igra po zemlji nije jasno definisana i zato se Patriotsi ovako muče.

Sa druge strane napad Billsa nije tako produktivan. Taj napad se uglavnom svodi na trčanje i Billsi retko kad idu preko 25 poena. U dosadašnjem delu sezone Billsi su samo 5 puta išli preko 25 poena, a to je bilo protiv Dolphinsa dva puta, Giantsa i Cowboysa. Dolphinsi i Giantsi spadaju među gore ekipe u ligi, što znači da su samo jednom protiv renomiranog protivnika Billsi bili baš efikasni.

Odbrane su jači deo tima i kod jednih i kod drugih. Za očekivati je veliku borbu i mali broj poena. U ovo doba godine u Bostonu su velike hladnoće što samo odmaže poenima. Prvi meč je završen sa 16-10, a nas ne bi začudilo kada bi se nešto slično dogodilo i večeras.

Predlog za klađenje: Manje poena 36,5 
Opcija 2: Hendikep 2 na Billse +6,5


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje