petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NEW ORLEANS SAINTS VS INDIANAPOLIS COLTS – NAJAVA MEČA

Monday night fotball 15. kola NFL šampionata je rezervizan za New Orelans Saintse i Indianapolis Coltse. Ovo je jako bitna utakmica za oba tima, jer do kraja sezone obe ekipe igraju za nešto veliko. Saintsima su se neki jučerašnji rezultati poklopili, pa i dalje postoji šansa da se domognu prvog mesta u konferenciji, dok sa druge strane Coltsi igraju za play of.


New Orleans Saintsi:

Saintsi su poraženi prethodne nedelje na svom terenu od San Francisca u onom nezaboravnom meču. Drew Brees je vodio svoj napad do pobede i u samom finišu postigao poene, ali i ono malo vremena koje je preostalo je bilo dovoljno za San Francisco postigne field gol i odnese pobedu.

Ipak, i pored tog poraza neke stvari su se otvorile sa Saintse. San Francisco je juče poražen od Atlante i sada bi Saintsi pobedom mogli da se izjednače sa njima i Seattlom u borbi za prvo mesto konfrencije. To mesto daje prednost domaćeg terena do samog finala i slobodno prvo kolo.

Ne verujemo da će poraz od San Francisca uticati mnogo na Breesa i družinu. Prosto, retko ko u ligi može da parira Saintsima kada je igra na veliki broj poena, i ako bi eventualno ponovili tu partiju Coltsi će biti poraženi bez ikakve sumnje.

Veliki problem za Saintse jeste odbrana koja igra dosta lošije od povratka Breesa na teren. Čini se da su se malo opustili usled dobre igre napada, a to nikako ne valja pred play off. Za očekivati je da Saintsi podignu malo odbranu, jer je to neophodno za uspeh u play ofu.


Indianapolis Coltsi:

Pad Coltsa je čini se nazaustavljiv. Ova ekipa je vezala tri poraza i kako stvari stoje ovo će bti četvrti. Glavni krivac za nešto lošije rezultate jesu povrede, koje su udarile Coltse tamo gde najviše boli.

Jacoby Brisett ima skroman hvatački korpus u poslednje vreme. Prvi tajt end tima Eric Ebron je završio sezonu, prvi hvatač tima T.Y. Hilton već duže vreme ne igra zbog povrede lista. Prvi trkač tima Marlon Mack je do skoro bio povređen, ali se vratio na teren. Ipak, ni njegov povratak na teren nije doneo mnogo toga dobrog za tim.

Odbrana je takođe dosta popustila u poslednje vreme, pa su tako Coltsi primili zbirno 89 poena na poslednje tri utakmice.

Pored svega ovoga, nikako im ne odgovoraju dobre igra Texansa i Titansa koji se takođe kao i oni bore za play of.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ovde sve ide u prilog New Orleansu to je jasno kao dan. Drew Brees je u odličjon formi, a kada je on u formi onda napad Saintsa radi kao sat. U poslednje četiri utakmice New Orelans je postizao 46, 26, 34 i 34 poena i to dovoljno govori kako oni igraju.

Zašto pominjemo ove poene?

Pominjemo ih iz razloga što u celoj ligi ima malo ekipa koje mogu da pariraju New Orleansu kada se igra na veliki broj poena. Indianapolis Coltsi sa ovako lošom formom, i sa problemima sa povređenim igračima sigurno ne spadaju u tu grupu.

Zaista ne vidimo na koji način ovde Coltsi mogu da dođu do pobede i velikog iznenađenja, jer je sve kontra njih.

Ne verujemo da će Saintsi dozvoliti sebi da protivniku dozvoli onoliki broj poena kao u meču protiv San Francisca. Prosto, takav meč se dogodi jednom u sezoni i garantujemo da se neće ponoviti.

Mi ovde igramo na napadačku produktivnost Saintsa koji melju sve pred sobom, a Coltsima preostaju dva meča protiv Caroline i Jacksonvilla gde mogu da se nadaju pobedama.

Predlog za klađenje: New Orleans više od 27,5 poena
Opcija 2: Pobeda New Orleansa u hendikepu od 8,5 poena 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje