Advertisement
MaxBet

Mnogi će duel između New York Jetsa i Miami Dolphinsa preskočiti, ali ne i mi. Ovaj meč će bez ikakve sumnje biti super zabavan, jer su oba tima odavno bez šansi za play off. Mogu da igraju maksimalno rasterećeno, a pošto je ovo divizijsko rivalstvo mi očekujemo pravu ludnicu i meč sa velikim brojem poena.


New York Jets:

Jetsi su baš bili malerozni ove sezone. Ovaj tim je projektovan za velika dela, ali povrede su ih sasekle već na startu sezone. Neki ključni igrači su se povredili, QB Sam Darnold je propustio nekoliko nedelja zbog mononukleoze i sve je to uticalo na put Jetsa. Ipak, to je i dalje snažan tim koji u poslednje vreme prikazuje sasvim solidne partije. Činjenica je da su prethodne nedelje neočekivano poraženi od Bengalsa, ali su zato pre toga dobili tri utakmice u nizu. Ove sezone su uspeli da dobiju i Cowboyse, pa se za njih slobodno može reći da su vrlo nepredvidiva ekipa.


Miami Dolphins:

Šta tek reći o Dolphinsima? Sušta suprotnost od Jetsa. Oni su ove sezone krenuli u totalni rebilding, i sve što su mogli da promene promenili su. Promenjen je ceo stručni štab, promenjen je kvoterbek, trejdovani su najbolji igrači, a sve to u zamenu za pikove i nešto bolju budućnost. Prvi deo sezone je bio za zaborav, i ono što je Miami igrao nije bilo za gledanje. Svaki tim je mogao da im da poena koliko poželi, ali stvari su se sada promenile. Pojavio se jedan čovek koji je igru digao na viši nivo, a to je legendarni Ryan Fitzpatrick.

Poputlarni Fitzmagic igra kao u transu u poslednje vreme. Miami je zabeležio tri pobede u poslednjih pet mečeva, a verovali, ili ne pobedili su Coltse i Eaglese, timove koji su dosta jači i koji se grčevito bore za play off.

Igra koju forsira Fitzpatrick je melem za oči, jer tu ima mnogo dugčkih pasova i trik akcija. Kada je njemu dan nijednoj ekipi naspram njega neće biti prijatno, a to je najbolje osetio Carson Wentz prethodne nedelje.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Prethodne nedelje igrali smo kontra Dolphinsa na poene Phile i to je prošlo bez većih problema. Odbrane Dolphinsa gotovo da nema, pa su oni u poslednjih pet utakmica redom dozvoljavali 31, 41, 37, 12 i 18. Statistički gledano Dolphinsi imaju jednu od gorih odbrana u ligi.

– Dolphinsi su 23. odbrana po branjenju pasa sa 256,2 dozvoljenih jardi po utakmici.

– Dolphinsi su pretposlednja odbrana u ligi po branjenjun trčanja koja dozovljava 143,5 jardi po utakmici. Samo su Bengalsi gori od njih sa 157,6.

– Dolphinsi su 30. odbrana lige u totalu koja u proseku prima 24,8 poena. Po utakmici dozvole protivniku da osvoji 399 jardi.

Iz ovoga se može zaključiti da Dolphinsi nemaju odbranu i da bi Sam Darnold kao i Levion Bell mogli imati dobro veče.

Na ruku nam ide i činjenica da Fitzpatrick igra ulatra agresivno. Tanka je granica između dugog pasa i presečenog pasa kada je on u pitanju. U oba slučaja bude poena, jer ako on igra dobro onda protivnik mora da igra još bolje, a ako baca intersepšne onda protivnik lagano dolazi do poena. Prosto, uvek je zanimljivo sa njima i tako bi trebalo biti i danas.

Predlog za klađenje: Više od 45,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografije preuzeta sa linka: https://pixabay.com/photos/football-field-football-games-78394/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.