petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

New York Yankees i New York Mets dobili zeleno svetlo!

U nedelju Njujorški guverner Andrew Cuomo rekao je da profesionalni timovi u državi mogu početi da koriste svoje stadione za pripreme nove sezone. On je najviše pomenuo Yankeese i Metse koji su kao i ostale ekipe iz MLB suspendovane zbog pandemije COVID-19.

MLB još pregovara sa igračkom asocijacijom oko pregovara kakva će biti struktura 2020. sezone. Svi se nadaju da će sezona početi u najranijim danima Jula, kao i da će pripremni deo sezone takozvani Spring training trajati između 2-3 nedelje, a da će posle toga svi biti spremni za sezonu.

Rapravljalo se oko jedne ideje, da svi MLB timovi koriste svoje stadione za spring training i Cuomo je rekao da to konačno nije problem za Njujork i da je put otvoren. Međutim Yankeese imaju kompleks u Tampi na Floridi, i verovatno prema pisanju na twiteru Boba Klapischa oni će tamo održati svoje pripremne utakmice!

Njujork je država koja je najviše pogođenja pandemijom, ali kako to sve jenjava Cuomo ističe kako će tome svemu uskoro doći kraj i da će se sve vratiti ubrzo u normalu. To je naravno pozitivna strana svega, pogotovo za MLB, a ona ideja od 82 utakmice u sezoni i prošerinim plejofom deluje veoma realna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje