utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najave mečeva i predlozi za klađenje NFL

 

Wild card vikend je iza nas, a sada nam sledi borba za konferencijska finala. Večeras su na rasporedu dva meča, a evo i kratkih najava.

Filadelfija – Atlanta:

Mišljenja smo da su kladionice potcenile ekipu Filadelfije, i to na osnovu dve utakmice koje za Filadelfiju nisu bile bitne, jer je prvo mesto u konferenciji bilo maltene obezbeđeno.
Karsona Wenca nema, ali šta da se radi, tu je Folc koji možda nije pokazao mnogo u ove dve utakmice što je odigrao, ali ima dovoljno iskustva da iznese ovu utakmicu. Verujemo da je bio pre svega šokiran povredom Karona Wenca i time da mu se pružila prilika da predvodi tim u ovako velikim utakmicama. Preiskusan on ima tim da bi se sad uplašio, a i verujemo da su u ovoj pauzi od 14 dana imali dovoljno vremena da se spreme za meč.

E sad o samom meču. Po našim nekim procenama ovaj meč bi morao da ide na veći broj poena. Oba tima svoju igru baziraju na igru kroz vazduh i samim tim igra biva tečnija, teren se brže osvaja i lakše poentira.

Filadelfija spada u top 3 ekipe u ligi kada je odbrana od trčanja u pitanju sa 79,2 dozvoljena jarda i niko se protiv njih nije natrčao, tako da Atlanti nema druge nego da igra kroz pas.

Dakle, zaključili smo da Atlanta mora igrati kroz vazduh, jer u suprotnom sledi im siguran poraz. Što se Filadelfije tiče ako vam kažemo da četiri njihova hvatača imaju zbirno 27 TD(Zak Erc 8, Alšon Dzefri 9, Neslon Agholor 8 i Torej Smit 2) onda bi ludost bila takve hvatače ne koristiti. Pored njih treba napomenuti sjajne trkače, Lagereta Blanta i Dzeja Adzaija koji spadaju u top 5 trkača u ligi. I to nisu obični trkači koji samo protutnjaju pored vas, već su to igrači koje je jako teško oboriti, jer su vrlo snažni. Oni pored toga što trče mogu biti i odlična diverzija za hvatače, jer ludost bi bila jednog od njih dvojice ostaviti ne branjenje. Sve ovo napad Filadelfije čini vrlo raznovrsnim i vrlo teškim za branjenje.

Atlanta jeste dobila Remse i to je bila vrhunska pobeda, ali mnogi zapostavljaju činjenicu da 90 % ekipe Remsa uključujći i trenera nikada nije igrala plej of. Jedno je regularni deo, a potpuno druga priča plej of, i kada ste bez iskustva onda bivate poraženi vrlo lako.

Atlanta jeste u prednosti, ali ne u tolikoj koliko javnost smatra. Filadelfija ima šta da kaže i pokaže.Taj tim nije zaboravio da igra fudbal već ih je zadesila nesreća da im se povredio startni QB. Imali su 14 dana da se dobro pripreme za utakmicu i po nama oni danas imaju podjednake šanse za prolaz u konferencijsko finale.

Predlog: Filadelfija postiže više od 19,5 poena 1,85

Nju Ingland- Tenesi

Na Žilet stadionu u Foksborou Nju Ingland Patriote će ugostiti Tenesi Titane. Po svemu sudeći biće ovo igra mačke i miša, jer cela Amerika očekuje lagan prolaz Nju Inglanda i reprizu protiv Picburg Stilersa u konferencijskom finalu.

Jedina šansa, odnosno jedini način da Tenesi ovde napravi senzaciju jeste da svede Nju Ingland na nešto manji broj poena, tačnije da Nju Ingland ide ispod 20 poena. Ako pogledate kakav napad ima Nju Ingland složićete se da to prosto nije moguće.
Tenesi u svoma arsenalu nema oružje kojim bi mogao da napadne Nju Ingland. DeMarko Marej neće igrati, a vrlo je bitan trkač za svoj tim. Jedini koji tu nešto vredi jeste Derik Henri koji bi mogao da istrči svoj broj jardi, ali to neće biti dovoljno. Oni će ići na trčanje i na taj način trošiti što više vremena pa šta im Bog da.
Takođe mi ne vidimo ko u rosteru Tenesija može da sačuva Roba Gronkovskog, i kada se sve sabere i oduzme Tenesi ovde nema šta da traži.

Ipak, treba imati u vidu i sledeću stvar. Verujemo da svi u redovima Patriota vide sebe u finalu. Ne verujem da će tokom cele utakmice baš da gaze i ponize protivnika. Ipak je ovo plej of, svaki igrač je bitan i što bi rizikovali neku povredu pred tako važne mečeve. U drugom poluvremenu ako Nju Ingland bude vodio, verujemo da će Patriote mahom ići na trčanje preko Diona Luisa i Majka Gilislija i na taj način pametno trošiti vreme.
Pobeda Patriota se ne dovodi u pitanje samo je pitanje kojim će rezultatom da slave.

Nas predlog je: Nju Ingland postiže manje od 30,5 poena 1,85 , ili H1 – 13,5 (pobeda Nju Inglanda sa 2 TD razlike)

Predloge igrate na sopstvenu odgovornost, a kvote su preuzete iz kladionice Maxbet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje