petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NFL: Tampa Bej Bakanirsi – Najava timova za narednu sezonu

I poslednja ekipa iz južne divizije biće Tampa Bej Bakanirsi. Njih smo ostavili kao poslednje, jer su šampioni divizije i realno gledano nema šta mnogo da priča o njima.

Tom Brejdi je još jednom pokazao kolika je veličina, i kako njegova pojava utiče na ostatak tima. Tampa je oduvek bila tim koji je vrveo od talenata, ali je falio neko ko će do sve da posloži. Taj zadatak je pao na Toma Brejdija i zadatak je uradio bez greške. Uspeo je da utuvi u glavu igračima da treba da se igra timski, a ne zarad sopstvene statistike. Iz kola u kolo su bivali sve bolji i bolji, a najbolji onda kada je trebalo.

U plej ofu su bez problema uspeli da dobiju Nju Orleans koji ih je dva puta bez problema dobio u regularnom delu, a onda je u velikom finalu usledila osvetnička misija protiv Kaznasa koji ih je takođe ponizio u regularnom delu, iako to rezultat možda ne pokazuje.

Defanziva u velikom finalu je bila neverovatna i Tampa je tako prvi put posle 2002. godine uspela da osvoji drugu titulu.

Očekivanja pred novu sezonu:

Kada je Tom Brejdi deo jedne ekipe cilj je uvek isti, a to je titula. Naravno, sada će biti mnogo teže, jer su Bakanirsi sada postali tim koji svi žele da pobede.

No, uprava Tampe je odradila fenomenalan posao. Uspeli su bukvalno, ali bukvalno sve najjače igrače da produže na još jednu, ili dve sezone, što znači da Tampa ima maltene isti tim kao i prošle sezone.

Sada bi trebali da budu još bolji, jer igraju godinu dana zajedno. Imaju zaista sjajnu priliku da ponovo odu daleko, jer konferecija u NFC-u nije ni približno jaka kao nekih prethodnih godina.

Jedini pravi protivnici biće im Nju Orleans, Los Anđeles Remsi i eventualno San Francisko. Ostalo realno gledano nije vredno pomena.

Plasman u plej of se svakako podrazumeva, jer su najjači u diviziji. Ako bi gledali ovako na papiru tim koji ima Tampa, neuspeh bi bio svako ispadanje pre finale konferencije.


Fotografija je preuzeta sa: https://bucswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje