Advertisement
MaxBet

Ovonedeljna ponuda NFL-a je više nego odlična. Ipak, ne možemo sad baš za svaki meč da pišemo najavu i predlažemo, jer je nemoguće sve pogoditi. Iz tog razloga pored već postavljenih sing predloga odlučili smo se za jedan NFL tiket koji bi uz malo sreće mogao da nam donese profit.

Nju Orleans – Klivlend / Nju Orleans više od 29,5 poena 1,85

Nju Orleans je doživeo jako težak poraz u prvom kolu protiv Tampe koja im je dala 48 poena. Napad je funkcionisao vrlo dobro, ali odbrana je bila krajnje tragična. Apsolitno ne postoji šansa da Nju Orelans ponovi ovako loš meč, jer je to tim koji pretenduje za najviše domete.

Sa druge strane Klivlend je ispustio pobedu protiv Stilersa. Naime, njima je u produžetku izblokiran šut za tri poena i na kraju je bilo nerešeno. Ovde ih očekuje potpuno drugačija utakmica, jer napad Nju Orelansa je za klasu jači od Picburgovog. Ben Rotelsberger je uspeo da odvede svoj tim do 21 poena uz 4 INT, a pitamo se šta će tek da uradi Dru Bris koji je jedan od najjačih QB u ligi.

Pobeda NJu Orelansa ne bi trebalo da se dovede u pitanje, ali zbog stila igre koji gaje igramo over na Nju Orelans.

Tampa Bej – Filadelfija / 2 1,60

Tampa vođena Rajano Ficpatrikom je odigrala savršen meč protiv Nju Orleansa. Ficpatrik je bacio 3 TD i sam jedan postigao pa se sad svi pitaju da li može da ponovi takvu igru. Mi smo mišljenja da ne može ,jer nije realno da ponovi dve takve partije, a i odbrana Filadelfije je mnogo jača od odbrane Nju Orelansa.

Ficpatrik je takav tip igrača koji nema konstantu. Sposoban je da odigra savršen meč kao protiv Nju Orelansa, ali je tako sposoban da sledeći meč odigra najgore moguće.

Fila je ipak preveliki zalogaj za Tampu koja ime sjajan tim. Tampa će imati problema u sekonderiju, jer će u tom delu tima danas igrati ruki igrači M.J. Stjuart i Čarlton Dejvis, a to bi Fols trebao da iskoristi.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Max bet iznosi 2,96 što je više nego idelna kvota za neki srednji ulog.

Napominjemo da je tek početak sezone i da treba biti oprezan, a ovo su po nama dosta sigurni predlozi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.