četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NFL,najava kola, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U nešto ranijem terminu nego što ste navikli na programu su dva duela.

U subotu 22:30h na programu je jedan duel.

Baltimore Ravens-Indianapolic Colts

Baltimor je na skoru 8/6 i bore se za mesto u plej ofu. Kako bi nastavili tu borbu na ovom meču im je neophodna pobeda. Reč je o ekipi koja igra jako dobro na domaće terenu. Baltimor ima jedan od najboljih napada  u ligi (24 poena po meču), ali i granitnu odbranu koja protivnicima dozvoljava samo 18 poena po meču.

Ova statistika Baltimora sigurno nije nešto što ohrabruje Indianapolis pred ovo gostovanje. Koltsi imaju jednu od najgorih sezona još od 2011 godine. Ove sezone im baš ništa ne ide. Imaju jedan od najgorih napada u ligi (16 poena po meču) i  jednu od najlošijih odbrana (26 poena po meču). Tačnije i odbrana i napad su im na 29-tom mestu od 30 ekipa. Rezervni kvorterbek Brisset se nije snašao i oni se već sad pripremaju za sledeću sezonu i povratak Endru Laka.

Nedelja 2:30h 

Green Bay Packers – Minnesota Vikings

Pekersi su porazom u prošlom kolu od Karoline izgubili svaku nadu za plej ofu. Nije im pomogao ni povratak Arona Rodžersa. Nakon tog poraza trener je odlučio da je to kraj sezone za Rodžersa tj da ne igra u poslednja dva kola. Sasvim logičan potez,nema potrebe umarati ga,ako već nemaju šansi za plej of. To znači da će na teren da se vrati Hundley koji se baš i nije pokazao u sjajnom svetlu ove sezone. Pogotovo nije pružao dobre partije protiv jakih odbrana,kao što je odbrana Vikinga.

Minesoti su potrebne pobede u poslednja dva kola kako bi osigurali poziciju koja im donosi da budu slobodni u prvom kolu plej ofa. Igraju sjajno ove sezone. Imaju sjajan napad i još bolju odbranu. Napad im je 10-ti u ligi (24 poena po meču), a odbrana im je na drugom mestu (17 poena po meču).

Iako Pekersi igraju na domaćem terenu, očekuje se veliki broj navijača Vikinga na tribinama. Po najavama iz Amerike, navijače Pekersa ovaj meč i ne zanima i očekuje se polu prazan stadion, plus temperatura će biti vrlo niska.

Predlozi za klađenje:

Baltimore-Indianapolis 1 i H1(+13,5) @  1.10 i 1.85

Green Bay-Minnesota 2  @ 1.25

Kvote su iz kladionice maxbet.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje