sreda, 06. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

NHL Dubl (26.februar)

Dubl tiket:

  • Carolina – Columbus 5,5+ golova 1,40 4:0
  • St.Louis – Bufalo 1 1,45 5:3

Ukupna kvota je 2,03!

Očekuje se uvek golovi i samo golovi kad igra Columbus, a 9 do poslednjih 10 mečeva je otišlo u 6+. Što se tiče St.Louisa sjajna forma domaćina a Bafalo je blaga katastrofa i porazom u prošlom kolu od Montreala su dokazali da su definitivno najgora ekipa u NHL-u.

 


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje