petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

NHL: Predlog za klađenje (22.01.2021.)

01:00 Ottawa Senators – Winnipeg Jets

Pustili smo malo hokejaše da se zalete i da odrade par utakmica. Videli smo ko je kako ušao u sezonu, kao što to obično i bude u NHL-u, kvote gotovo da ne moraju ništa da znače i favoriti vrlo lako mogu da kiksnu.

Otava je pre dve večeri izgubila upravo od današnjeg rivala i sada imaju priliku da se revanširaju. Senatori su sjajno otvorili sezonu, savladali su favorizovani Toronto na startu rezultatom 5:3. Jedan od mlađih timova lige je imao sjajnu 2/3 na tom meču i šokirali Maple Leafse. Potom im se Toronto revanširao u idućem kolu. Raspored je tako hteo da je ovo Otavi 4. susret i četvrti koji dočekuju kući, što može mnogo da znači večeras. Nisu se umarali putovanjima, te nakon dva poraza, verujem da mogu da dođu do pobede.

Utakmica sa Vinipegom je bila dobra za Otavu, izgubili su nakon produžetka, u meču gde su imali prednost od 3:1. Tu je njihova mladost došla do izražaja i nisu uspeli da izdrže i podlegi su pritisku sa 2 gola u finišima trećina ušli u produžetke.

Mnogo veći broj udraca na gol je uputila Otava u odnosu na Vinipeg, zaista sjajno igrala veći deo meča, ali ih je na kraju stigao ili umor, ili neiskustvo. Verujem da te greške neće ponoviti, te da će uz partiju kao na startu sezone odneti pobedu večeras.

Obe ekipe nemaju nekih većih problema sa odsutnima. Iako je gost blagi favorit na meču, očekujem od domaće ekipe dobru utakmicu i pobedu. Kvota na pobedu domaće ekipe RAČUNAJUĆI I PRODUŽETKE je 2.10 u MaxBet kladionici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje