petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ni na jednoj od poslednjih 9 utakmica nisu premašili 2 gola

U nedelju ujutru, sa početkom od 7 sati po našem vremenu, odigraće se utakmica 18. kola japanske J2 League između Kyoto Sange i Kusatsua.

Kyoto se uoči ovog susreta nalazi na 2. poziciji sa ukupno 37 bodova (isto kao i vodeći Albirex) jer je od početka sezone zabeležio 11 pobeda, 4 remija i 2 poraza.

Kusatsu, sa druge strane, ima 16 poena i skor od 4 pobede, 4 remija i 9 poraza zbog čega se u ovom trenutku nalazi na 19. poziciji, tj. vrhu zone za ispadanje.

Međusobne utakmice: Kyoto – Kusatsu (www.flashscore.com)

Fudbaleri Kyotoa i Kusatsua ne mogu da se pohvale preterano efikasnim partijama, bar kada je reč o njihovim međusobno odigranim utakmicama. Na poslednjih 9 susreta ove dve ekipe su postigle svega 11 pogodaka, a pritom su se na svakom meču mreže zatresle najviše dva puta.

Ukoliko Kyoto i Kusatsu i na ovom meču postignu maksimalno dva pogotka tip “0-2“ će nam doneti kvotu 1,80. Kao logičan izbor za ovaj duel se nameće i opseg golova “1-2“ po kvoti 2,10, koji smo videli čak 8 od 9 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje