Advertisement

Ekipe Arabe Unido i Costa del Este sastaće se od 22 sata po našem vremenu, a reč je o utakmici 1. kola prvenstva Paname (LPF).

Arabe Unido je prethodnu sezonu završio na 7. poziciji, od ukupno 10, jer je na 9 utakmica u Clausuri uspeo da osvoji 12 bodova i ostvari po 3 pobede, remija i poraza.

Costa del Este je imao skor od 2 pobede, 6 remija i 1 poraz zbog čega je sa 12 poena zauzeo 6. mesto na tabeli, da bi nakon trijumfa nad Alianzom u polufinalu playoff-a pretrpeo poraz od Independientea.

Međusobne utakmice: Arabe Unido – Costa del Este (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe definitivno ne mogu da se pohvale efikasnim izdanjima, posebno kada je reč o njihovim međusobno odigranim utakmicama s obzirom na to da smo na poslednjih 8 mogli da vidimo svega 10 pogodaka.

Samim tim, na svakom od navedenih osam susreta je bio dobitan ”0-2”, a ukoliko mislite da će se niz nastaviti ovaj tip možete odigrati po kvoti 1,70. Sa druge strane, za prvi ”3+” u režiji Arabe Unida i Costa del Estea se nudi kvota 2,10.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here