Advertisement

Ekipe Hapoel Herzliya i Maccabi Tzur Shalom sastaće se ove srede, sa početkom od 18 časova, a reč je o utakmici 16. kola izraelske Lige Alef North.

Hapoel Herzliya je u dosadašnjem toku sezone osvojio 16 poena i zabeležio 4 pobede, 4 remija i 5 poraza, pa na današnji meč stiže kao 5. tim na tabeli.

Maccabi Tzur Shalom, sa druge strane, zauzima 8. mesto na tabeli. Ovaj tim je u prethodnih 13 kola upisao 3 pobede, 3 remija i 7 poraza zbog čega ima samo 12 bodova.

Međusobne utakmice: Hapoel Herzliya – M. Tzur Shalom (www.flashscore.com)

Interesantan podatak u vezi sa prethodnim susretima ove dve ekipe jeste to da ni na jednoj od ukupno 6 odigranih utakmica nismo mogli da vidimo golove u obe mreže, tj. da je svaki put jedan golman uspeo da sačuva svoju mrežu.

Ukoliko mislite da će isti slučaj biti i večeras, tip ”NG” možete odigrati po kvoti 1,70, dok se tip ”0-2”, koji je viđen na 5 od 6 navedenih utakmica, plaća kvotom 1,65.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here