Ekipa CSKA Moskva jača je danas za nigerijskog napadača Arona Olanarea koji stiže u ovaj ruski klub iz kineske ekipe Gvangžu R&F, ugovor je potpisan do 30.06.2021.godine.

Aron Olanare je igrač rođen u Nigeriji (04.06.1994.) i igra na poziciji napadača. Svoju karijeru započeo je u ekipi FC Dolphin u domovini da bi 2008. prešao u norvešku Valerengu, a već narendnog leta prelazi u ekipu Sarpsbor 08, u kojoj na 31 meču postiže 13 golova i beleži 5 asistencija. U leto 2014-te kupuje ga kineska ekipa Gvangžu R&F za 1,5 miliona evra, a on u ovom klubu postiže 15 golova na 35 meča uz 7 asistencija, u februaru 2016-te dolazi u CSKA na šestomesečnu pozajmicu  i na 10 mečeva postiže 3 gola , što je nateralo ljude iz uprave CSKA da ga trajno otkupe.Za reperzentaciju Nigerije odigrao je 7 mečeva i postigao 2 gola.

O transferu u CSKA, Olanare je rekao: ,, Predivno, CSKA je jedini klub u kojem sam želeo da nastavim karijeru i drago mi je što se to i desilo.Poznajem trenera i igrače i želim da doprinesem dobrim rezultatim kluba u budućnosti.“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.