četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nije se dugo zadržao u Džeksonvilu, Nik Fols trejdovan u Čikago

Doskorašnji kvoterbek Džeksonvil Jaguarsa Nik Fols svoju karijeru nastaviće u Čikago Bersima.

Fols je svoju slavu stekao u Filadelfiji sa kojom je došao do titule pre dve sezone. U sezoni 2017/2018 Fols je neočekivano dobio šansu usled povrede prvog kvoterbeka Karsona Venca koji je igrao veoma dobro i bio je kandidat za MVP nagradu. Svi su bili skeptični povodom Folsa, ali on ih je demantovao sjajnim igrama u plej ofu, a posebno u velikom finalu kada je Filadelfija savladala Nju Ingland.

Dobre igre iz plej ofa su svakako podigle cenu Niku Folsu. Uprava u Filadelfiji je izabrala Venca za prvog kvoterbeka, što je značilo da Fols mora da traži novu sredinu ukoliko želi da bude starter. Na njegovu sreću širom lige su bili traženi kvoterbekovi, a prvi koji su dobro zagrizli bili su Džeksonvil Jaguarsi. Ipak, nije Fols tamo imao sreće, jer je na startu sezone doživeo tešku povredu koja ga je odvojila od terena na duži period.

Nakon samo godinu dana Fols ponovo menja sredinu, a sada ide u hladni Čikago gde će sarađivati sa Meton Negijem koji ima veliko poštovanje za Folsa i sve ono što je uradio u karijeri.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje