četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nije više trener Klivlend Braunsa

Ekipa Klivlend Braunsa ostala je bez glavnog trenera. Fredi Kičens je nakon samo jedne sezone i skora 6-10 dobio otkaz, a to svakako nije iznenađenje.

Klivlend Braunsi su pred start sezone izgledali kao tim koji puca na najviše domete. U najmanju ruku se očekivao plasman u plej of, ali od toga nije bilo ništa.

Iz kola u kolo u redovima Braunsa su se pojavljivali problemi, a čini se da je najveći problem bio autoritet Kičensa koji nije postojao. Igrači su radili šta su želeli, akcije su se pozivale na svoju ruku, i sve je to prouzrokovalo još jednu lošu sezonu.

Kap koja je prelila čašu jeste poraz u poslednjem kolu od Sinsinati Bengalsa. Bengalsi su tim koji je do tog meča imao samo jednu pobedu, a Klivlend je uspeo da izgubi i od njih.

Odmah po završetku utakmice vlasnik Džimi Hazlam i generalni menažer Džon Dorsi su se sreli sa Kičensom i uručili mu otkaz.

Izjava vlasnika Džimija Hazlama:

„Zahvaljujemo se Frediju Kičensu na sav trud koji je uložio ove sezone, ali mi nismo videli napredak koji smo očekivali. Naš fokus u narednom periodu će biti da pronađemo trenera koji će biti pravi lider. Imamo sjajan tim kojem je potreban trener koji će znati da posloži stvari na svoje mesto“.

Braunsi su završili još jednu turbulentnu sezonu. U pauzi će tražiti novog trenera, a to znači da će taj čovek biti čak 12. trener koji je radio u Braunsima u periodu od 1999. godine pa sve do sad.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje