utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nikola Jokić u prvoj petorci Zapada na NBA Ol-staru 2021!

Centar košarkaške reprezentacije Srbije i najbolji igrač Denvera Nikola Jokić izabran je u prvu petorku ekipe Zapadne konferencije na predstojećoj NBA Ol-star utakmici i tako je ušao u istoriju kao prvi Srbin kome je to pošlo za rukom!

Ovo će biti treća godina zaredom da će Jokić igrati na Ol-staru, ali prvi put će nastupiti kao starter. On je, ujedno, postao prvi igrač Denvera koji je izabran za startera od sezone 2010-2011 i izbora Karmela Entonija.

Kapiten Zapadne konferencije, igrač koji je dobio najviše glasova navijača, novinara i igrača, biće zvezda Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms, a uz njega i Jokića u petorci Zapada biće i Stef Kari (Golden Stejt), Luka Dončić (Dalas) i Kavaji Lenard (LA Klipers).

S druge strane terena biće ekipa Istoka, predvođena kapitenom Kevinom Durentom (Bruklin), a u startnoj petorci biće i Kajri Irving (Bruklin), Džoel Embid (Filadelfija), Bredli Bil (Vašington) i Janis Adetokumbo (Milvoki).

Imena igrača koji će Ol-star početi sa klupe biće poznata 23. februara, a Ol-star meč će se odigrati 7. marta u Atlanti.


Izvor: KSS

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje