četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nikolić: Bili smo izuzetno disciplinovani

Lokomotiva Moskva i u drugoj utakmici protiv Atletiko Madrida uspela je da osvoji bod, ovoga puta remizirali su na stadionu „Wanda Metropolitano“ u susretu bez pogodaka, čime su zadržali svoje šanse za plasman u nokaut fazu Lige Šampiona, dva kola pre kraja grupne faze.

Trener ruskog tima – Marko Nikolić nakon meča je istakao da su njegovi izabranici odigrali pre svega veoma disciplinovano i da je upravo to bio način preko kojeg su mogli da ostvare pozitivan rezultat.

„Kao što sam rekao i pre meča, bićemo presrećni ukoliko uzmemo bod ovde. Igrali smo sa Atletikom, koji je pobedio Barselonu. To je vrlo kvalitetan tim, dobijali su nas konstantno u poslednje četiri godine i nije lako igrati sa ovakvom ekipom. Naša igra je bila disciplinovana i energična, te smo mogli da se nosimo sa njima. Uvek smo govorili da je bitno da budemo fokusirani, a kada igrate protiv ovakvih timova, onda morate da igrate ovakav stil fudbala. Imamo još dve utakmice i videćemo gde će nas one odvesti“, rekao je srpski strateg.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje