četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nina prošla, Olga izbugila dobijen meč

Srpska teniserka Nina Stojanović plasirala se u drugo kolo turnira uz Premijer kategorije koji se igra u Majamiju. Stojanovićeva se po prvi put u karijeri domogla glavnog žreba tako velikog turnira, a u prvom kolu je savladala Britanku Heder Votston, rezultatom 2:0 po setovima 6:4 6:1.

Jako dobar meč za Ninu koja je veoma dobro igrala na riternu. Konstantno je pritiskala protivnicu, a rezultat svega jeste 16 brejk lopti i pet napravljenih brejkova. Na kraju kada se sve sabralo i oduzelo potpuno zaslužena pobeda za Ninu koja će u drugoj rundi igrati protiv Kazahstankom Julijom Putincevom.

Mogla je Srbija u ženskom delu turnira u Majamiju da ima i dve predstavnice u drugom kolu, ali nije se dalo. Olga Danilović nije uspela da prođe u drugo kolo, a na njemom putu se isprečila Letonka Anastasija Sevastova, koja je bila bolja rezultatom 6:1 3:6 7:6 (7:3).

Ispustila je Olga veliku priliku, ali biće joj ovo dobra škola za nastavak karijere. Nakon očajnog prvog seta mlada Srpkinja je u drugom setu zaigrala mnogo bolje i osvojila ga sa 6:3. U odlučujućem trećem setu momentum je bio na njenoj strani i ona je to znala da iskoristi. Imala je brejk prednosti sve do rezultata 5:4 kada je servirala za meč. U tom trenutku ruka joj se stegla, a iskusna Sevestova je to znala da iskoristi i na kraju kroz taj brejk dođe do pobede.

Ostali rezultati:

Kucova – Baptist 6:4 2:6 7:5
Sanders – Ćićiareto 6:1 5:7 6:1
Stivens – Dodin 6:7 (6:8) 6:4 6:2
Samsonova – Đorđi 6:2 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje