četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz će biti nastavljen ako i danas postignu bar 3 gola

Sa početkom od 17 sati i 30 minuta na programu je utakmica poslednjeg, 18. kola bahreinske Premier League u kojoj će se susresti Al-Hidd i Busaiteen.

Al-Hidd se uoči ovog kola nalazi na liderskoj poziciji sa 38 bodova, dok na svom kontu ima 12 pobeda, 2 remija kao i 3 poraza.



Busaiteen, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 4 remija i 9 poraza zbog čega se u ovom trenutku, sa 16 osvojenih poena, nalazi na 7. poziciji.

Međusobne utakmice: Al-Hidd – Busaiteen (www.flashscore.com)

Ukoliko bacimo pogled na rezultate sa njihovih prethodnih susreta, moći ćemo da primetimo dva interesantna niza. Naime, Al-Hidd je uspeo da zabeleži pobedu 6 puta zaredom, a na svakoj od tih utakmica smo mogli da vidimo i bar 3 gola. Pored toga, njihove mreže su se zatresle bar 4 puta na čak 5 od tih 6 utakmica.

Kvota za novu pobedu domaćeg tima je svega 1,15 i zaista se ne isplati igrati, ali ako baš želite da ispratite tradiciju, logičan izbor su “3+“ po kvoti 1,45, odnosno “4+“ po kvoti 2,05.

Šta vi mislite, hoće li Al-Hidd i Busaiteen nastaviti navedeni niz ili će danas ipak biti neefikasni?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje