petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz će se nastaviti ako postignu najviše 2 gola

Sa početkom od 19 sati i 30 minuta na programu je utakmica 1. kola izraelske Leumit League u kojoj će se susresti Hapoel Akko i Hapoel Ramat Gan.

Hapoel Akko je prošlu sezonu završio na 4. poziciji u relegacionoj grupi jer je na 37 utakmica ostvario 10 pobeda, 13 remija i 14 poraza, a pritom je bio i najneefikasniji tim u ligi sa prosekom od samo 1,8 gola po meču.



Hapoel Ramat Gan je sa druge strane zauzeo 3. mesto u takozvanoj grupi za promociju, sa ukupno 60 poena, a na svom kontu su imali 17 pobeda, 9 remija i 11 poraza.

Međusobne utakmice: Hapoel Akko – Hapoel Ramat Gan (www.flashscore.com)

Na poslednjih 7 međusobno odigranih utakmica Hapoel Akko i Hapoel Ramat Gan nisu bili preterano efikasne, pa smo tokom tog perioda mogli da vidimo svega 7 postignutih pogodaka, što je prosečno samo 1 gol po meču.

Trebalo bi napomenuti i da ni jednom nisu nadmašili granicu od 2,5 gola zbog čega je redovno prolazio tip “0-2“. Za nastavak tog niza kladionice nam nude kvotu 1,60.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje