petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Niz koji obuhvata 15 susreta ovih ekipa!

Trinaesto kolo rumunskog prvenstva, poznatijeg kao Liga 1, donosi nam utakmicu između CFR Cluj-a i FCSB-a koja je na programu od 20 časova.

CFR Cluj se uoči ove utakmice nalazi na 3. poziciji, ima ukupno 24 boda, a do sada je ostvario skor od 7 pobeda, 3 remija i 2 poraza.



FCSB, sa druge strane, ima skor 10 pobeda i samo 2 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima lidersku poziciju sa 30 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: CFR Cluj – FCSB (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi ova dva tima jesu njihovi međusobni okršaji. Naime, ni na jednoj od prethodnih 15 međusobnih utakmica CFR i FCSB nisu uspeli da postignu bar 3 gola, pa je samim tim tip “0-2“ postao redovna pojava.

Ovakav niz će morati da se prekine kad-tad, a s obzirom na dužinu istog i činjenicu da je gost dao 34 gola u prvih 12 kola, možda je današnji meč prava prilika za to. Šesnaesti u nizu “0-2“ se plaća kvotom 1,55, dok se za prvi “3+“ posle nešto više od 4 godine nudi kvota 2,25.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje