Advertisement
MaxBet

Iako kvalifikacije generalno treba izbegavati, ponekad se pojavi neki lep par koji prosto mora da se proba. Danas se u Istbornu igraju kvalifikacije, a nama je za oko zapao meč koji će odigrati Džejms Vard i Lojd Haris.

Džejms Vard, iako je domaćin, ne dobija specijalnu pozivnicu, ali ispali su toliko korektni pa su mu dali specijalnu pozivnicu za kvalifikacije. Od kada se vratio na teren, Vard je igrao u Surbitonu, Notigngemu i na Kvinsu. Igrao je više nego korektno, a ostaje velika žal što nije pobedio Simona u Kvinsu, jer je imao sve u svojim rukama. Može se reći da igra više nego dobar tenis, a protiv čelendžer igrača kao što je Lojd na travi sigurno može da se nosi.

Što se Lojda tiče, on nema apsolutno nikakvog iskustva na travi, i to je naš adut. Do sada je u karijeri odigrao pet mečeva i izgubio je četiri. Jedan Miša Zverev pod stare dana je uspeo da ga dobije, i to dovoljno govori koliko on loše igra na travi. Igranje tenisa na travi je drugi sport, jer zahteva posebno kretanje i veštinu, a to Loje Haris prosto nema.

Vard na sve načine pokušava da se vrati u prvih 100, igra dobro, a protivnik je po meri. Iz tog razloga igramo na njega, a kvota je više nego pristojna.

Predlog za klađenje: Pobeda Varda 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.