Advertisement
MaxBet

Pored Štutgarta i Hertogenboša, danas počinju kvalifikacije za turnire u Haleu i Kvinsu. Nama je zapao za oko jedan kvalifikacioni meč sa turnira u Kvinsu u kojem će snage odmeriti domaći igrač Džejms Vard i Indijan Prajneš Gunesvaran.

Iznenađeni smo činjenicom da organizatori turnira nisu dali specijalnu pozivnicu Vardu. Britanci kao Britanci vazda guraju svoje igrače, ali eto Vard nije bio te sreće. Mora da ide kroz kvalifikacije, a u prvom kolu ima više nego odličnog protivnika za njega.

Što se njegovih igrača tiče, Vard je odigrao više nego solidno nekoliko mečeva na travi. U Surbitonu je igrao treće kolo u kojem je poražen od Kudle u tri seta. Nakon toga je igrao u Notngemu gde je poražen u prvom kolu. Ipak, taj turnir ne treba uzimati za ozbiljno, jer se igrao u dvoranskim uslovima. Ako bi se gledali mečevi na travi za čelendžer nivo Vard je odigrao više nego dobro.

Na njegovu sreću njegov protivnik dolazi u Kvins rovit. Gunesvaran je u prvom kolu kvalifikacija za Štutgart predao Italijanu Violi pri rezultatu 1:1. Čim je predao tako kasno znači da je povreda ozbiljnije prirode. Bez obzira na tu povredu i to što je odigrao bilo je veoma loše. Mateo Viola je poznat kao igrač koji voli sporije podloge, a ako vam on uzme set na travi to je jasan znak da igrate loše.

Dakle, imamo lošu formu plus tu povredu koja je vrlo verovatno za ovako kratak period nije mogla da se zaleči. Britanac igra više nego pristojno i po ovoj kvoti mu treba ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Varda 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.