sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njegovi mečevi po pravilu idu u over

Opet napominjemo, nije pametno igrati ove turnire pred grend slemove, jer se mnogi štekaju za ono pravo, a i došli su samo po novčanu nagradu. Posebno treba obratiti pažnju i na vremenske uslove, jer ako pada kiša to otkazuje mečeve i samo produžuje boravak igrača na turniru. Niko to ne želi tako da budite oprezni za odabirom parova.

Mi smo se danas odlučili samo za jedan meč koji ima lepe šanse za prolaz. Radi se o meču sa turnira u Ženevi u kojem će snage odmeriti Nikolas Jari i Denis Kudla, a mi idemo u pravcu overa.

Preskočili smo Jarija u prvom kolu, jer je igrao protiv Ebdena. Naše razmišljanje za taj meč je lagana pobeda Jarija, jer je Ebden imao dugu pauzu. Ipak, Jari je pokazao da ne može bez overa, a da ga nije spasla kiša taj meč bio otišao u treći set.
Neverovatno koliko je ovaj igrač pogodan za over gemove. Ima veoma dobar servis, ali je baš loš na ritetenu, što dovodi do neizvesnih i tesnih mečeva. Taj brejkovi i produženi setovi su kod njega normalna stvar iako se igra na šljaci.

Ako pogledamo statistiku ove sezone, Nikolas Jari je odigrao 25 mečeva koji su se igrali na dva dobijena seta. Verovali, ili ne od tih 25 mečeva čak 20 je otišlo u over, a još tri su ostala na margini. Na 22/25 mečeva je viđen produžen set (taj brejk, ili set sa više od 10,5 gemova, što samo pokazuje koliko je on pogodan za over. Apsolutno nije bitno ko je protivnik sa strane, jer Jari vrlo dobro koristi svoje oružje, a i protivnik takođe.

Denis Kudla nije šljakaš, ali ova šljaka u Ženevi je nešto brža. Ipak su tu blizu Alpi, nadmorska visina i sve ostalo, što ubrzava podlogu. Dobio je Kudla Tomsona u prvom kolu posle tri seta i ako bude pokazao sličan tenis, verujemo da može ovaj meč da učini zanimljivima.

Glavni za ovaj tip jeste naravno Jari, jer ako on bude igrao kao inače, over se ne dovodi u pitanje.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje