četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi dueli su uglavnom neizvesni

U drugom kolu mastersa u Majamiju odigraće se španski derbi u kom će se sastati dva veterana. Radi se o Giljermu Garsiji Lopezu i Fernandu Verdasku.
Iako je Verdasko izraziti favorit u ovom meču, on je kroz svoju karijeru mali milion puta pokazao da mu se ne može verovati i da je vrlo nepouzdan igrač.

Mi ovde očekujemo dosta neizvesniji meč, jer se njih dvojica vrlo dobro poznaju. Verdasko vodi u međusobnim duelima sa 8:2, ali na osam od ovih deset mečeva meč je išao preko 21,5 gemova kolika je danas margina.

Ovaj tip apsolutno zavisi od Garsije Lopeza. Pre svega mora da ima dobar procenat ubačenog prvog servisa. U tom slučaju on će biti dosta agresiviniji i skraćivaće poene što je više moguće. U nekim dužim razmenama on realno nema šansu, jer je Veradsko tu za klasu jači, i bolje je fizički pripremljen. No, i pored svega ovoga Veradsko gotovo uvek da priliku protivniku da se vrati u meč, tako da će Garsija Lopez sigurno imati svoju šansu.

Statistika vezana za Veradaska kaže je do sada odigrao 14 mečeva, i na7 mečeva je dolazio over kada su margine bile 21,5 i 22,5 gemova. Kada je Garsija Lopez u pitanju on je odigrao 13 mečeva i na margini od 21,5 over je dolazio na 7 mečeva, a na margini od 22,5 gemova over je došao na 5 mečeva.

Uz njihovu istoriju mečeva, kao i prikazanu statistiku po našem mišljenju bolje je igrati over na 21,5 nego strepeti za kvotu 1,30 koliko su kladionice dale na pobedu Verdaska.

Predlog: Više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje