četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi napadači nisu “raspucani“

Sa početkom od tačno 18 sati odigraće se utakmica 25. kola egipatske Premier League između Wadi Degle i Arab Contractorsa.

Wadi Degla na svom kontu ima 6 pobeda, 8 remija kao i 10 poraza pa se uoči današnje utakmice nalazi na 14. poziciji sa ukupno 26 poena.



Arab Contractors, sa druge strane, zauzima 4. mesto na tabeli, ima ukupno 43 boda, a do sada je ostvario 13 pobeda, 4 remija i 7 poraza.

Međusobne utakmice: Wadi Degla – Arab Contractors (www.flashscore.com)

Ni jedna ni druga ekipa nisu poznate po efikasnim utakmicama od početka ove sezone, a ako bacimo pogled na njihove međusobne okršaje, situacija nije ništa drugačija. Naime, Wadi Degla i Arab Contractors su na poslednjih 6 susreta, odigranih od juna 2017. do decembra 2019. godine, postigli samo 5 golova, što nam daje prosek od svega 0,8 gola po meču.

Zahvaljujući toj neefikasnosti, na svakom navedenom meču su bili dobitni tipovi “0-2“ i “NG“ koji se ovog puta plaćaju kvotom 1,55, odnosno 1,70. Šta vi mislite, hoće li niz biti nastavljen?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje