četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti su do sada obilovali golovima. Hoće li i danas biti efikasni?

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 7. kola engleske NPL Premier Division u kojoj će se sastati Warrington i Nantwich.

Warrington se uoči ove utakmice nalazi na liderskoj poziciji i to sa 15 od mogućih 18 bodova, pošto je od početka sezone ostvario 5 pobeda i 1 poraz.



Nantwich, sa druge strane, ima 8 osvojenih poena, uz skor od 2 pobede i 2 remija (bez poraza) i trenutno zauzima 7. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Warrington – Nantwich (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ova dva tima, možemo da primetimo da su u prošlosti i Warrington i Nantwich bili veoma raspoloženi u napadačkom smislu. U poslednje 2 godine, tj. na prethodnih 5 susreta, njihove mreže su se zatresle čak 22 puta, što nam daje prosek od 4,4 gola po meču.

Zahvaljujući efikasnosti njihovih fudbalera, tip “GG3+“ je bio redovna pojava na navedenim susretima. Za nastavak tog niza kladionice nam nude kvotu 1,95.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje