petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti su idealni za klađenje na golove!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica 11. kola norveške OBOS-ligaen u kojoj će snage odmeriti Kongsvinger i Lillestrom.

Kongsvinger se trenutno nalazi na 13. poziciji, jedno mesto iznad zone za ispadanje, a na svom kontu ima 9 bodova te skor od 2 pobede, 3 remija i 5 poraza.



Lillestrom, sa druge strane, ima 3 pobede, 4 remija kao i 3 poraza zbog čega u ovom trenutku zauzima 10. mesto na tabeli i to sa ukupno 13 poena.

Međusobne utakmice: Kongsvinger – Lillestrom (www.flashscore.com)

Norveški klubovi su poznati po efikasnim utakmicama, a ništa drugačija situacija nije ni kod Kongsvingera i Lillestroma, iako su se oni uglavnom sastajali na prijateljskim utakmicama. Ove dve ekipe su uspeel da postignu čak 24 gola na poslednjih 6 susreta, što nam daje fantastičan prosek od tačno 4 gola po meču.

Trebalo bi istaći da je svaki put bio dobitan tip “GG3+“, a sudeći po njihovim izdanjima na početku ove sezone isto možemo da očekujemo i danas. Nastavak niza nam donosi kvotu 1,90.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje