sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti su poznati po golovima sa obe strane

Sa početkom od tačno 23 sata na programu je utakmica 8. kola kostarikanske Primere Division u kojoj će se sastati Limon i San Carlos.

Limon se u ovom trenutku nalazi na 3. poziciji u grupi B, gde ima ukupno 15 bodova i skor od 4 pobede, 3 remija i 2 poraza.



San Carlos je, sa druge strane, ostvario 2 pobede, 3 remija i 3 poraza zbog čega sada ima 9 poena i zauzima 5. mesto na tabeli grupe B.

Međusobne utakmice: Limon – San Carlos (www.flashscore.com)

Iako ove dve ekipe nisu bile preterano efikasne u prethodnom periodu, trebalo bi napomenuti da smo na njihovim međusobnim susretima godinama unazad mogli da vidimo prepune mreže. Naime, Limon i San Carlos su između aprila 2019. i avgusta 2020. godine odigrali ukupno 6 utakmica, na kojima su uspeli da postignu čak 26 golova.

Zahvaljujući toj efikasnosti, tip “GG“ (1,70) je bio dobitan na svakom od navedenih šest mečeva, dok smo “3+“ (1,90) i “GG3+“ (2,20) mogli da vidimo čak 5 puta.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje