utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Njihovi susreti su u prošlosti obilovali golovima

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica 4. kola austrijske 2. Lige u kojoj će snage odmeriti Austria Vienna II i Horn.

Austria II je na prve tri utakmice u sezoni ostvarila 1 remi i 2 poraza zbog čega sada, sa samo jednim bodom na svom kontu, zauzima 13. mesto na tabeli.



Horn ima potpuno isti broj bodova i učinak kao i njihov današnji protivnik, ali zbog nešto slabije gol razlike sada zauzimaju jednu poziciju ispod.

Međusobne utakmice: Austria Vienna II – Horn (www.flashscore.com)

Utakmice ove dve ekipe su praktično postale poznate po velikom broju postignutih pogodaka, a ako bacimo pogled na njihove međusobne susrete možemo da primetimo da je situacija potpuno ista. Naime, Austria II i Horn su na prethodnih 6 mečeva uspeli da postignu ukupno 30 golova ili prosečno tačno 5 gola po meču.

To je bilo dovoljno da svaki put vidimo prolaz tipa “GG3+“, a ukoliko mislite da će tako biti i ovog puta, isti možete odigrati po kvoti 1,75. Koliko golova ćemo videti danas?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje