petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejnts – Minesota Vajkings – Najava meča

NFL ulazi u završnu fazu regularnog dela. Danas zvanično startuje 15. kolo, a otvaraju ga Nju Orleans Sejntsi i Minesota Vajkingsi. Kladionice su ulogu favorita dale Nju Orleansu čija se pobeda plaća kvotom 1,30. Margina na poene iznosi 50,5.

Nju Orleans Sejntsi:

Sejntsi u ovu utakmicu ulaze nakon poraza od Kanzas Siti Čifsa. Dru Bris se vratio na teren, ali njegov performans protiv najboljeg tima u ligi nije bio na zavidnom nivou. Bilo je očigledno da je totalno van igračke forme, a evidentan je njegov strah da ne doživi još jednu povredu. No, uprkos njegovoj nešto lošijoj partiji Nju Orleans je uspeo da parira Čifsima tokom većeg dela meča i postigne čak 29 poena. Odbrana je radila sjajan posao, ali džaba sve kada napad nije bio pravi kada je trebalo.

Poraz od Kanzas Siti Čifsa znači da Nju Orleansu trebaju dve pobede i porazi Grin Beja da bi na kraju regularnog dela sezone bili prvi. Čini se da je to gotovo nemoguće, jer Grin Bej igra sjajno, ali opet sada kada se Bris vratio za očekivati je da će i napad izgledati sjajno.


Minesota Vajkingsi:

Minesota je porazom od Čikago Bersa skoro i matematički izgubila šanse da se plasira u plej of. Poraz od Čikaga je možda bio i očekivan, jer su Vajkingsi nedelju pre na neverovatan način poraženi od Tampa Bej Bakanirsa. U toj utakmici njihov kiker Bejli ih je koštao 10 poena i vrlo verovatno pobede. Nakon tog poraza tonus Minesote je očigledno pao, te su impotentnom napadu Bersa dozvolili da postigne 30+ poena, što su Bersi uspeli da urade samo par puta u toku ove sezone.

Raspoloženje unutar tima je sigurno očajno i jasno je kao dan da jedva čekaju da se završi sezona.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Minesota je dužna Nju Orleansu za neke jako teške poraze. Svi se sećaju onog nesrećnog bloka od pre nekoliko godina kada je Stefon Digs doneo pobedu Minesoti. I prošle sezone Mineosta je izbacila Nju Orleans i čini se da je vreme za naplatu.

Zaista, čini se da će Minesota imati jako težak meč, jer su u velikom padu forme. To se posebno odnosi na odbranu koja ne igra onako kako očekuje Majk Zimer. Minesota je na poslednjih pet utakmica dozvolila 33(Čikago), 26 (Tampa Bej), 24 (Džeksonvil), 27 (Karolina) i 31 (Dalas).

Tri od pomenutih pet ekipa su realno loše. Dalas je među najgorim ekipama u ligi, Džeksonvil isto, a kada vam napad Čikaga da 30+ poena onda ste u velikom problemu.

Nju Orleans je kao što smo već rekli odigrali očajno protiv Čifsa, ali su ipak postigli 29 poena. Verujte da gore od toga ne može, a kada takvi postignu skoro 30 poena onda znate o kakvom se napadu radi. Dru Bris je trenirao tokom cele nedelje i verujemo da mu je to pomoglo da pronađe svoj ritam. Nju Orleans je oduvek imao elitan napad i nema sumnje da će iz kola u kolo biti sve bolji, jer dolazi plej of.

Ono što je dobro za ovaj meč je činjenica da Minesota ima napad koji će terati Nju Orleans da tokom svih 60 minuta igra na najvišem mogućem nivou. U takvim okolnostima Nju Orleans je dosta bolji tim od Minesote i sve osim njihove pobede bi bilo iznenađenje.

Za ovaj meč imamo dva predloga, pa koji vam se više svidi vi odigrajte.

Opcija 1: Nju Orleans više od 28,5 poena 1,88
Opcija 2: Pobeda Nju Orleansa sa 7 i više poena razlike 1,86

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje