subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejnts – San Francisco 49ers

Meč između Nju Orleans Sejntsa i San Francisko 49ersa je bio projektovan kao jedan od derbija sezone i nije bezveze stavljen za ovaj termin, ali od toga je ostala samo ideja. Nju Orleans je ovde izraziti favorit sa kvotom 1,20, a hendikep je postavljen na 8,5. Ovakva postavka kvota govori sve i u narednih par rečenica ćemo videti i zbog čega je tako.

Nju Orleans Sejntsi:

Prethodne nedelje Nju Orleans je odigrao gotovo savršen meč protiv divizijskog rivala Tampa Bej Bakanirsa. Ceo svet i svi mogući analitičari su potcenili Nju Orleans i videli su da Tampa to dobija lagano, a rezultat svega jeste jedno uništavanje Tampe rezultatom 38:3. Da, četa Toma Brejdija sa svim onim silnim zvezdama je ponižena i postavljena na svoje mesto.

Još jednom se pokazalo koliko je Nju Orlens ustvari moćan tim kada su kompletni, a sada je to slučaj. Čak i odsustvo igrača kakav je Majkl Tomas nije poremetio ovaj tim, jer je Dru Bris to iskoristio da stvori što bolju konekciju sa ostatkom hvatačkog korpusa. Apsolutno svaki igrač u napadu je odradio sjajno svoj posao i da su hteli mogli su još poena da postinu. Šta tek reći o odbrani? Tampa Bej je sa onakvim napadačkim arsenalom prvi daun osvojila tek u drugoj četvrtini. To je apsuluno poražavajuć podatak za bilo koji tim u NFL ligi, a kamoli onakav tim. To je sjajan pokazatelj da je odbrana uradila savršen posao.

Generalno gledano čini se da Nju Orleans sada već u svom stilu diže formi i biće teško igrati protiv njih u narednom periodu. Sada sigurno drže prvo mesto u diviziji i pošto imaju dve pobede više od Tampe samo neka naučna fantastika ih može sprečiti da ponovo osvoje diviziju.

San Francisko:

San Francisko u deseto kolo ulazi sa skorom 4-5. U prethodnom kolu su doživeli težak poraz od Grin Bej Pekersa, a pre toga od divizijskog rivala Sijetl Sihoksa, ali to nije bila najgora stvar. Najgore od svega toga jeste da je San Francisko ostao bez nekih bitnih igrača, a to su pre svega startni kvoterbek Džimi Garopolo i prvi tajt end tima Džordž Kitl. Garopolo je obnovio povredu skočnog zgloba i prema pisanju američkih medija neće igrati 4-6 nedelja. Što se Kitla tiče, on je nakon polomio kost u stopalu što znači da ni njega neće biti bar 4 nedelje. Užasne stvari se dešavaju San Francisku ove sezone, ali oni su i dalje u igri za plej of.

Na sve ove povrede treba dodati da je od ranije San Francisko ostao bez Nika Bose koji je vođa defanzivne linije i glavni igrač u tom pas rašu. Povređen je i startni trkač Rahim Mostert koji je osnova tog napada. Neće biti ni sjajnog hvatača Diba Semjuela koji je pored toga što je povređen zaražen i koronavirosom, te je stavljen na COVID listu. Glavni igrač u sekonderiju Ričard Šerman već neko vreme ne igra zbog povrede lista.

Ne pamti se kada je neku ekipu ovoliko povreda saseklo, ali to je surova realnost.

Tok utakmice i predlog za klađenje:

Sve osim pobede Nju Orleansa bi ovde bilo veliko iznenađenje. Čak i da igra startni kvoterbek i svi oni starteri pitanje je da li bi San Francisko mogao do pobede. Ovako sa nekonsantnim Nikom Malensom kao vođom napada teško da se tu nešto može učiniti. Prosto, San Francisko igra sa drugom ekipom do kraja sezone i protiv ovakvih Sejntsa ništa neće moći.

Sve se svodi na motivaciju domaćih da li će želeti da ih pregaze, a pošto su prošle sezone 49ersi dobili Nju Orleans, mislimo da ide neki vid osvete.

Predlog za klađenje: Tim1 over 29,5
Opcija 2: H1 -8,5

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje