petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nju Orleans Sejntsi – Bafalo Bilsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

I za kraj današnjeg programa kada je NFL liga u pitanju ostao je meč između Nju Orleans Sejntsa i Bafalo Bilsa. Prema kladionicama, favorit u ovom duelu su Bilsi sa kvotom 1,35, a margina za poene je postavljena na 45,5.

Sejntsi nakon 11 odigranih kola imaju skor 5-5. Ekipa je u slobodnom padu i sve što je jednoj ekipi moglo loše da se desi njima se desilo. Startni kvoterbek Džejmis Vinston je povredio koleno u završio je sezonu. Drugi kvoterbek Tajsom Hil je imao potres mozga i iako igra i dalje nije na sto posto svojih mogućnosti. Najbolji hvatač tima Majkl Tomas je završio sezonu, a da nije ni počelo. I najgore od svega je povreda Alvina Kamara igrača koji je srce i duša ovog tima. Na sve to treba dodati da su sudije ponovo ojadile Sejntse i samo se postavlja pitanje šta još može da im se desi.

Sa druge strane su Bilsi koji su u sezonu ušli kao glavni pretendenti za plasman u Superboul, a njihove igre su pokazale da je taj scenario još uvek daleko. Četa koju predvodi Šon Mekdermont je na skoru 6:4. Daleko od toga da je skor loš, ali partije koje su pružili su daleko od očekivanog. Da stvar bude gora po njih Nju Ingland se budi i u sledećoj utakmici Bafalo baš igra protiv njih. Ta utakmica će imati velike implikacije oko toga ko će na kraju osvojiti diviziju.

U prethodnom kolu su Bilsi pregaženi od strane Indijanapolis Koltsa i sada su pod nekom vrstom imperativa.

Analiza utakmice i predlog za klađenje:

Jako težak meč za prognozu. Bilsi su favoriti, ali samo iz razloga što Nju Orleans ima velikih problema sa povredama. Čak osam igrača iz ofanzivnog dela tima neće igrati večeras, što znači da će Nju Orleans jako teško do poena.

Sa druge strane Bafalo ima dobar napad, ali ne igraju dobro. Jači deo tima ove sezone kod NJu Orleansa je odbrana i ona će morati da bude u elementu ako Nju Orleans misli da dođe do pozitivnog rezultata.

Zbog važnosti utakmice opredaljujemo se za under poene. Sa ovim problemima koje Nju Orleans ima mi ne verujemo da oni mogu preko 23 poena, a sa druge strane napad Bafala ne funkcioniše najbolje i protiv ove dobre odbrane teško da mogu preko 25 poena.

Predlog za klađenje: Manje od 46,5 poena 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje