četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NJU ORLEANS SEJNTSI – ČIKAGO BERSI – NAJAVA MEČA

Drugi meč drugog dana plej ofa u NFL ligi rezervisan je za Nju Orleans Sejntse i Čikago Berse. Prema kladionicama izraziti favoriti su Nju Orleans Sejntsi, čija se pobeda plaća kvotom 1,20, a margina na poene je postavljena na 48.

Nju Orleans Sejntsi:

Večiti favoriti za igranje velikog finala su i ove sezone odigrali skoro pa perfektnu sezonu u regularnom delu. Nju Orleans koji već godinama ima jedan od najkomletnijih timova u celoj ligi je igrao sjajno iako je bilo određenih problema sa povredama. Kvoterbek Dru Bris je imao nezgodnu povredu rebara koja je izdejstvovala određenu pauzu. U vatru je ubačen Tajsom Hil koji je ostvario neke pobede, ali je bilo više nego evidentno da on ne može da vodi tim u onim najvećim utakmicama. Najbolji hvatač tima Majkl Tomas je propustio veći deo sezone zbog problema sa povredama, ali i pored toga Nju Orleans je bez problema osvojio diviziju i plasirao se u plej of.

Alvin Kamara je bio sjajan i sada sledi ono pravo za Nju Orleans.


Čikago Bersi:

Sa Berima nikada nije dosatno. Ova ekipa je imala sjajan početak i skor 5-1, ali onda je usledio veliki pad forme. Glavni trener Met Negi je u sred sezone rešio da benčuje Miča Trubiskog i za startnog kvoterbeka postavi Nika Folsa. Ni to nije donelo neki rezultat, jer je napad prevođen Folsom bio jalov. Odbrana je radila sjajan posao, ali napad je bio problem.

Povreda Nika Folsa je pružila još jednu šansu Trubiskom i ovaja je to znao da iskoristi. Napad je konačno kliknuo i uz povoljne rezultate Bersi su sa skorom 8-8 uspeli da se plasiraju u plej of.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Sve osim pobede Nju Orleans Sejntsa bi bilo veliko iznenađenje. U svakoj liniji oni su bolji tim i samo je na njima da konačno dokažu da su klibar da barem za igraju finale. Napad Bersa jeste malo proigrao u poslednje vreme, ali sada kada je plej of pojavljuje se i pritisak, a Trubiski se ne snalazi najbolje pod istim. Napad Bersa je donekle predvidiv i jednodimenzionalan tako da mi verujemo da će Sejntsi to uspeti da zatvore. Imaju samo jednu opciju na poziciji trkača i dve opcije od hvatača od kojih je jedan povređen. Alen Robinson je glavna opcija za Trubiskog, ali na njega će verovatno ići Maršon Latimor koji uglavnom čuva najbolje igrače protivničke ekipe, i to radi veoma uspešno.

Sa druge strane za Sejntse se vraćaju Alvin Kamara i Majkl Tomas, a to znači da je taj napad automatski za 30% jači. Odbrana Bersa je dobrano popustila i prethodnih par nedelja i protiv nabrijanih Sejntsa neće moći da igraju na visokom nivou tokom cele utakmice.

Očekujemo da odbrana Sejntsa dobrano izmaltretira Trubiskog i da Dru Bris tokom većeg dela utakmice ima loptu svoju u rukama, što će nadamo se rezultovati poenima.

Predlog za klađenje: Nju Orleans više od 28,5 poena

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje